10 کشور برتر برای غذاهای آسیایی

۵ بازديد

کدام آشپزی آسیایی برتر است؟ جدا کردن آنها کار تقریباً غیرممکنی است. این مانند انتخاب فرزند مورد علاقه تان است . اگرچه در واقع بسیار دشوارتر از آن است، زیرا هیچ پاسخ ذاتا درستی وجود ندارد. چگونه تصمیم می گیرید که کدام کشور آسیایی بهترین غذا را تولید می کند؟ چگونه رامن ژاپن را در برابر نودل های دستی چین وزن می کنید؟ چگونه یک کاری تایلندی را با ماسالا سریلانکا مقایسه می کنید؟ چگونه یک ناسی لماک مالزیایی را در برابر یک کام تام ویتنامی قرار می دهید؟البته پاسخ این است که شما نمی توانید. به هر حال نه واقعا اینها همه ذهنی است، این یک نظر وحشی است. هر روز دیگری می‌توانستم فهرستی کاملاً متفاوت ارائه کنم و همچنان مطمئن باشم که درست است. تقریباً هیچ غذای بدی در آسیا وجود ندارد، هیچ مکان وحشتناکی برای خوردن وجود ندارد (به جز مغولستان - ببخشید بچه ها). شما فقط این مکان ها را از نظر عظمت نسبی جدا می کنید.

بیشتر بخوانید

تور تاجیکستان

 

تور ویتنام

 

تور نپال

بنابراین در اینجا لیست قطعاً قطعی نیست: بهترین غذاهای آسیایی، رتبه بندی و رتبه بندی شده است. هر غذایی که ارزش نمک هیمالیا خود را داشته باشد، بدون شک مخالف است.

10 . کره جنوبی

 

غذای کره جنوبی بسیار بیشتر از کباب است - اگرچه این بخش ارزشمندی از آن است. با این حال، نمی‌توانید چیمایک، ترکیب زیبای مرغ سرخ‌شده به سبک کره‌ای و آبجو، به‌علاوه kongnamulguk، سوپ گرم‌کننده جوانه لوبیا، bulgogi، گوشت کبابی ترشی‌شده، بی‌بی‌باپ، نوعی برنج سرخ‌شده و هر چیزی که کیمچی دارد را از دست بدهید.

9. اندونزی

 

اندونزی احتمالاً شایستگی رتبه‌بندی بسیار بالاتر را دارد - در واقع فقط عدم تجربه من در آشپزی است که آن را در رتبه 9 قرار داده است. مطمئن هستم غذاهای برنجی، کاری، مرغ کبابی با سامبال تند، رندانگ، ساتی‌ها و همه آن صدها غذای خوشمزه منطقه ای سزاوار بهتر از این هستند. من فقط به اندازه کافی آنها را امتحان نکرده ام.

8. ایران

احتمالاً این کشوری نیست که وقتی به آسیا فکر می کنید به ذهنتان خطور می کند، اما بخشی از این قاره است و غذاهای باستانی و پیچیده ای ارائه می دهد که شبیه هر چیزی است که تا به حال چشیده اید. غذاهای ایرانی همگی از خورش ها و پلوهای ادویه دار، شیشلیک و نان های تازه، غذاهایی است که از خرما، آلو، انار، گوجه فرنگی، زعفران و غیره استفاده می کنند. بهترین مکان برای تهیه این وسایل داخل خانه یک ایرانی است.

7 . مالزی

ناسی لمک صبحانه قهرمانان است: ترکیبی از برنج نارگیل، آنچوی خشک، بادام زمینی، یک تخم مرغ، شاید یک پای مرغ سرخ شده، و یک عروسک بزرگ سمبال آتشین (در خانه من به عنوان "سس کراک" شناخته می شود زیرا بسیار اعتیاد آور است. ). اما غذاهای مالزیایی چیزهای دیگری نیز وجود دارد: اینجا خانه می گورنگ، چار کوای تئو، روتی کانای، نودل توپ ماهی و خیلی چیزهای دیگر است. شما همیشه ارزان خواهید خورد و همیشه در مالزی خوب غذا خواهید خورد.

6 . هند

اگر به هند نرفته اید، با این یکی سرتان را می خارید. کاری و برنج؟ تیکا و رایتا مرغ؟ و این اندونزی را شکست می دهد؟ اما غذاهای هندی چیزهای بیشتری وجود دارد. این قاره ای است که در یک کشور پیچیده شده است، مکانی با تنوع منطقه ای بسیار، از کاری های دم کرده نارگیل در جنوب تا بریانیس های مرکز تا ماسالای آتشین گوا تا غذاهای خامه ای پنجاب. غذای هندی، در هند، خیلی خوب است.

5 . چین

برای ما که با نسخه گوشت گاو و لوبیا سیاه غذای چینی بزرگ شده‌ایم، شگفت‌انگیز است که بفهمیم غذاهای این کشور چقدر متنوع است: این غذای سیچوان، غذای کانتونی، غذاهای ویژه استان یوننان است. پکن، شانگهای، شاندونگ و جیانگ سو. این کوفته و رشته فرنگی، گوشت کبابی و غذاهای سرخ شده است. این هزاران سال تمرین است. این قاره دیگری است که در یک کشور پیچیده شده است.

4. ویتنام

دوستداران ادویه تمایل چندانی به غذاهای ویتنامی ندارند - غذاهای اینجا ظریف تر و پرطرفدارتر از جانوران تایلند یا مالزی هستند. ولی بازم خوبن آنها فوق العاده خوب هستند. شما pho را امتحان کرده اید. بانه می، رول های گوشت خوک را می شناسید. شما از رول های کاغذ برنج نمونه برداری کرده اید. اما در مورد banh xeo، کرپ های غذاهای دریایی سرخ شده چطور؟ یا نان ریو، سوپ خرچنگ، گوشت خوک و گوجه فرنگی؟ یا سوپ رشته فرنگی خرچنگ مانند اودون را ممنوع کنید؟ یا چا کا، ماهی سرخ شده با زردچوبه؟ میتونستم برای همیشه ادامه بدم

3. سریلانکا

 

غذا در سریلانکا بسیار خوب است، و بسیار ارزان است، و به راحتی در دسترس است. با سرگردانی در هر محل اتصال قدیمی برنج و کاری در سریلانکا، یک وعده غذایی هیجان انگیز خواهید داشت که فقط چند دلار هزینه دارد. و سپس "غذاهای کوتاه"، میان وعده های سرخ شده مانند نبات ماهی تن و کیک های عدس و میگو در همه زمان های روز موجود است. و دوزای ها و خرچنگ کاری های شمال به سبک تامیل را فراموش نکنید. این اعتیادی است که تا آخر عمر باقی خواهد ماند.

2. تایلند

غذاهای تایلندی به مراتب بیشتر از کاری با شیر نارگیل است - اگرچه آنها بسیار عالی هستند. با این حال، کمی وقت خود را در تایلند بگذرانید و همچنین سوپ رشته فرنگی، برنج سرخ شده، گوشت کبابی با برنج چسبناک، گوشت خوک کبابی به سبک چینی، غذاهای اردک، غذاهای صدف، غذاهای ماهی، غذاهای نودل تخمیر شده را نیز خواهید یافت. از آنها بسیار تند و در عین حال کاملا متعادل. تایلندی ها به غذا علاقه زیادی دارند. وقتی مردم تایلند با دوستان خود ملاقات می کنند از آنها نمی پرسند "چطوری؟" می گویند تا حالا برنج خوردی؟ این همان سطح اشتیاق است که ما در مورد آن صحبت می کنیم، و باید منجر به غذاهای عالی شود.

1. ژاپن

همیشه قرار بود ژاپن باشد. هر چیزی که در این کشور می خورید به طرز هیجان انگیز و مجللی خوب است. خوشمزه است. از ارزان‌ترین غذای بیرون از فروشگاه تا گران‌ترین مهمانی با سه ستاره میشلن متغیر است. از نودل های رامن بدون نسخه گرفته تا سوشی های عالی و بی نقص ارائه می شود. غذا در ایستگاه های راه آهن ژاپن عالی است. غذاهای مراکز خرید بسیار با کیفیت هستند. حتی استادیوم های ورزشی نیز غذاهای فوق العاده خوبی سرو می کنند. همگی فصلی است و از نظر منطقه ای خاص است: در هوکایدو، هیروشیما، تویاما و کیوشو متفاوت است. موضوع رایج این است که محصول همیشه تازه است، آماده سازی دقیق است، ارائه متفکرانه است، و مصرف عمیقاً پرشور است. منو ببر اونجا اکنون.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.